Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Aanwezig op Fruit Logistica: Hal 22, Stand E03
Verpakkingen Prince de Bretagne krijgt nieuwe look
Dit jaar krijgen de verpakkingen voor het tomatenassortiment van Prince de Bretagne een nieuwe look. Er zal meer nadruk worden gelegd op de culinaire aspecten van de tomaat. Vanaf april zullen de Coeur de Pigeon-tomaten en de cherrytomaten in een nieuwe 250-gramsverpakking op de markt komen.
Daarnaast verschijnen de unieke, kleurrijke tomaten uit het Saveurs d'Antan assortiment in vernieuwde flowpacks van 750gr.
Saveurs d'Antan en Coeur de Pigeon
Sinds 2009 herintroduceert Prince de Bretagne een aantal vergeten groenten zoals pastinaak, koolraap, aardperen, Boule d'Or rapen en verschillende pompoenen. Bretagne biedt een assortiment van meer dan 18 van deze groenten, waarvan de meeste ook biologisch verkrijgbaar zijn. Onder de nieuwe producten vallen gemengde verpakkingen met traditionele groenten.
De Discovery' doos met gekleurde wortelen, zwarte radijs, koolraap en aardperen.
De 'Premium' doos met Chinese artisjokken (Stachys affinis), helianthi, Boule d'Or rapen en Vitelotte aardappelen.
Op de komende Fruit Logistica in Berlijn zal Prince de Bretagne zichzelf wederom presenteren, ditmaal met behulp van de bekende chef-kok Jean Imbert. Imbert, die optreedt als ambassadeur van de nieuwe productielijn, zal ter plaatse enkele bijzondere gerechten klaarmaken.
Prince de Bretagne is van 5 tot 7 februari 2014 te vinden in Hal 22, Stand E03.