Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vakbeurs trekt 14.257 bezoekers

Fotoreportage AGF'ers op BioVak 2014

Tholen - BioVak 2014 werd op 22 en 23 januari in Zwolle gehouden. Het team van Biojournaal heeft ook tijdens de zevende editie van de vakbeurs alle standhouders op de foto gezet. We hebben de AGF'ers er uitgepikt. Klik hier voor de fotoreportage.

BioVak trok dit jaar in totaal 14.257 bezoekers. Dit zijn er ongeveer 1000 minder dan in 2013. Toen kwamen er in totaal 15.283 bezoekers op de beurs af. "Het kan zijn dat we niet alle bezoekers geteld hebben. Vooral net na de opening was het namelijk erg druk. De wachttijd bedroeg toen zelfs meer dan een half uur", reageert BioVak-organisator Mike de Looze.



Mike is zeer tevreden over het verloop van de beurs. "We kijken terug op een succesvolle editie. Natuurlijk hebben we de inbreng van mijn vader Joop gemist in aanloop naar de beurs, maar we hebben hem hiermee laten zien dat hij de organisatie met een gerust hart aan ons over kan laten."

De organisator kijkt nu al vooruit naar BioVak 2015. "Omdat alle standhouders tevreden waren, zou het me niet verbazen als 95 procent van hen er volgend jaar weer staat."

Bekijk de fotoreportage hier.

Voor meer informatie: www.biovak.nl