Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Margreet van Brakel nieuwe directeur Skal Biocontrole

Per februari 2014 krijgt Skal Biocontrole een nieuwe directeur: Margreet van Brakel. Van Brakel heeft ruime ervaring in de voedingsmiddelenwereld, de afgelopen 12 jaar als manager bij Douwe Egberts (DEMB 1753).

Het directeurschap van Skal Biocontrole is voor Van Brakel een bewuste keuze: "Skal is voor mij een stap richting duurzaamheid. Ik wil mijn kennis en ervaring in de levensmiddelenindustrie inzetten om ervoor te zorgen dat Skal optimaal toegevoegde waarde levert aan haar stakeholders. Hierbij is het belangrijk eerst de behoefte in de sector te peilen."



De voorzitter van het bestuur van Skal Biocontrole, Suzanne van der Pijll, is blij met de aanstelling van Van Brakel: "Van Brakel valt op door haar ruime ervaring in de voedingsmiddelenwereld. Dit, te samen met haar bevlogenheid en kordate optreden als leidinggevende, maakt haar tot de juiste persoon voor deze uitdagende functie."

Na haar studie Levensmiddelentechnologie in Wageningen werkte Van Brakel acht jaar in Bolivia. Hier heeft zij onder andere een oesterzwammenkwekerij opgezet. Terug in Nederland werkte zij enkele jaren in de vleesindustrie. De laatste 12 jaar is Van Brakel werkzaam geweest in verschillende leidinggevende functies bij DEMB 1753. Onder meer was zij als manager eindverantwoordelijk voor de Pickwick theefabriek. Van Brakel ziet het als een uitdaging nu leiding te gaan geven aan inspectieorganisatie Skal.

Voor meer informatie: www.skal.nl
Publicatiedatum: