Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Smurfit Kappa introduceert nieuwe verpakking voor AGF

Na uitgebreid onderzoek is Smurfit Kappa erin geslaagd een golfkartonnen alternatief te ontwikkelen, dat interstapelbaar is met de verschillende poolsystemen voor kunststof kratten, waaronder EPS en CBL. Deze verpakkingen zijn door hun unieke nokkensysteem zowel interstapelbaar met de diverse kratten als ook met de dolly/rolly.



Een groot voordeel van de golfkartonnen krat is, dat er nauwelijks maatbeperkingen zijn en dat het ruimtebeslag minimaal is. Er zijn twee uitvoeringen, handmatig- en machinaal opzetbaar. Smurfit Kappa kan ook de machine en het karton als totaaloplossing aanbieden. De golfkartonnen krat is een beschermd model en is ook verkrijgbaar in massief karton.

Benieuwd naar deze FSC gecertificeerde golfkartonnen krat? Bezoek onze stand op de Tuinbouw Relatiedagen van 26, 27 en 28 november in Venray. U vindt ons AGF-team op stand 329. Wij vertellen u dan graag nog meer over de voordelen.


Het AGF Team bestaande uit Smurfit Kappa MNL Golfkarton, TWINCORR, Trimbach en Machine Systems maakt onderdeel uit van Smurfit Kappa Benelux, een van de grootste producenten van karton en kartonnen verpakkingen en gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van golf- en massiefkartonnen verpakkingsoplossingen in iedere denkbare grootte, vorm, afmeting en sterkte. Smurfit Kappa heeft een sterk netwerk in België, Nederland en Luxemburg dat bestaat uit meer dan 25 bedrijven met 4000 werknemers en is marktleider in diverse verpakkingssegmenten.

Voor meer informatie:
AGF Team Smurfit Kappa
Tel. 0313 – 678 423


Publicatiedatum: