Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
17 oktober, congresavond uitfasering

F-gassenverordening, wat betekent dat voor u?

Dit najaar neemt de EU een politiek besluit om in hoog tempo de F-gassen uit te faseren. Veel branches en bedrijven blijken hier totaal niet van op de hoogte. Daarom organiseert de KNVvK in samenwerking met Vakmedianet, uitgever van RCC K&L, op 17 oktober aanstaande een congresavond:

"F-gassenverordening, wat betekent dat voor u?"

De heer Eickhout, parlementslid van GroenLinks en secretaris van de F-gassen commissie, geeft uitleg over de motieven van het Europees parlement. Vanuit het Ministerie van Infrastructuur & Milieu zal de heer Walthaus het Nederlandse standpunt toelichten. Daarna zal een concrete praktijkcasus van een koelhuis gepresenteerd worden door de heer Slabbekoorn en kunnen beide heren hierop reageren.
Er zal ruimte zijn voor het stellen van vragen en de heren te motiveren het voorgenomen beleid nog aan te passen. De mening van de zaal wordt middels stemkastjes ingebracht. De avond wordt geleid door oud Kamervoorzitter Frans Weisglas.

In de bijlage vindt u de officiƫle uitnodiging met details over plaats, tijd en programma en een brief van Nekovri aan het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.


Publicatiedatum: