Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Three Sixty, convenience-concept van Dairy Farm Group

Fotoreportage AGF in grootste bio-voedingswinkel Hong Kong

Tholen - De winkel Three Sixty is Hongkongs grootste retailer van natuurlijke, gezonde en biologische voeding. Het is een convenience-concept en onderdeel van de Dairy Farm Group, een toonaangevende Aziatische retailer. Doelgroep zijn middenklasse gezinnen en de prijzen liggen hoger dan in andere supermarkten. Vorige week bezocht ik de Three Sixty winkel in Kowloon station (Hong Kong) en maakte daar foto's van de AGF-afdeling. Je ziet dat er enorm aan de presentatie wordt gewerkt en dat bijna alle producten zijn verpakt. En dat op een mooie manier. De meeste producten lijken wel een cadeautje. Het is een one-stop-shopping-concept en vrijwel alle versproducten zijn hier te vinden van zuivel tot groenten. Er wordt ingespeeld op het gemak van de consument. Dus een deel is ook al voorgesneden. Men kan bij Three Sixty ook heerlijke maaltijden verkrijgen.

De prijzen van de producten zijn vrij makkelijk om te rekenen naar euro's. Grof gezegd is de prijs delen door tien, maar om precies te zijn is 100 Hongkong dollar 9,77 euro. Voor meer informatie over dit concept kun je een kijkje nemen op de website: www.threesixtyhk.com