Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Het eten van de toekomst

Professor Mark Post kweekte de eerste hamburger in zijn laboratorium. Hoe ziet ons bord eten er over twintig jaar uit? Koen van Groesen bezoekt innoverend Nederland. Zijn zoektocht brengt hem onder andere bij TNO Eindhoven waar men wortels uitprint, de universiteit van Wageningen die aardappels via genetische aanpassingen resistent maakt en bij insectenkweker Marieke Calis die onderen andere krekels en wormen kweekt om op te eten. Moeten we af van het idee dat voedsel alleen maar van de boerderij komt?


Publicatiedatum: