Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioRey start met Hollandse biologische rode uien

Tholen - BioRey in Andijk start vandaag met de uitlevering van Nederlandse biologische rode uien uit de Flevopolder. "Deze rode uien sluiten mooi aan op de laatste uien uit Egypte. Voorheen vielen er wel eens gaten tussen het Egypte- en Hollandseizoen. Inmiddels kunnen we de rode uien, gele uien en sjalotten echter jaarrond aanbieden aan onze afnemers", zo vertelt directeur Lou van Reij.

De eerste rode uien zijn gedroogd en gesorteerd bij het uien sorteer- en pakbedrijf Aaldering. "Voordat de uien vermarkt worden, draagt Aaldering bij aan een goede beoordeling, die zich met name richt op innerlijk en uiterlijke kwaliteit. Dit gaat vergezeld van een kwaliteitsbeoordelingsrapport", aldus Lou.


BioRey

Op 1 augustus is Hortica Organics BioRey geworden. Lou van Reij is al meer dan 40 jaar bezig met de handel in biologische producten. "We hebben niet alleen een nieuwe naam, maar bieden nu ook een breder assortiment."

Voor meer informatie:

Lou van Reij
BioRey BV
Handelsweg 2
1619 BJ Andijk
0228 591451
louvanreij@biorey.nl
www.biorey.nl