Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Foodlog bijeenkomt Schulp Vruchtensappen

"Met ieder likje houdt je een runderras in stand", vertelt Max van der Salm met biologisch roomijs, gemaakt van melk van oud-Hollandse rassen.
"Met ieder likje houdt je een runderras in stand", vertelt Max van der Salm met biologisch roomijs, gemaakt van melk van oud-Hollandse rassen.
Het marktplein
Het marktplein
Entree van familiebedrijf Schulp aan het Zandpad in Breukelen
Entree van familiebedrijf Schulp aan het Zandpad in Breukelen
Een mini stookinstlallatie van distileerderij De Pronckheer
Een mini stookinstlallatie van distileerderij De Pronckheer
Wouter van Teeffelen met ciders zonder bubbels en promotie voor De Fruitigste Plukdagen bij de Zelfplukboomgaard
Wouter van Teeffelen met ciders zonder bubbels en promotie voor De Fruitigste Plukdagen bij de Zelfplukboomgaard
Thee van theeplanten geteeld in Nederland, is 6 weken verser dan geïmporteerde thee uit Azië, vertellen Johan Jansen en Dionne. "Wellicht dat thee in het AGF-schap komt te liggen en niet meer bij de houdbare producten."
Thee van theeplanten geteeld in Nederland, is 6 weken verser dan geïmporteerde thee uit Azië, vertellen Johan Jansen en Dionne. "Wellicht dat thee in het AGF-schap komt te liggen en niet meer bij de houdbare producten."
Leendert en Anne Blom (Wasabi4you) importeren wasabi wortel die vele toepassingen kent, van ijs, chocola tot humus en mayonaise
Leendert en Anne Blom (Wasabi4you) importeren wasabi wortel die vele toepassingen kent, van ijs, chocola tot humus en mayonaise
Martha van Nederpelt schreeft Soep het jaarrond en gaf het in eigen beheer uit. "Het brengt de seizoenen weer tot leven."
Martha van Nederpelt schreeft Soep het jaarrond en gaf het in eigen beheer uit. "Het brengt de seizoenen weer tot leven."
Discussies op het marktplein
Discussies op het marktplein
Landbouw expert Henk Bregman discussieerde over mogelijkheden in Afrika
Landbouw expert Henk Bregman discussieerde over mogelijkheden in Afrika
Kees Boendert importeert zeewier uit Spanje, Frankrijk en Ierland. Gedroogd zeewier is een vervanging voor zout.
Kees Boendert importeert zeewier uit Spanje, Frankrijk en Ierland. Gedroogd zeewier is een vervanging voor zout.
Kees Boendert importeert zeewier uit Spanje, Frankrijk en Ierland. Gedroogd zeewier is een vervanging voor zout.
Kees Boendert importeert zeewier uit Spanje, Frankrijk en Ierland. Gedroogd zeewier is een vervanging voor zout.
Hoogleraar Zuivelkunde Tini van Boekel in discussie met diverse foodlogleden
Hoogleraar Zuivelkunde Tini van Boekel in discussie met diverse foodlogleden
Wim van Cuijk (l, met een verleden bij The Greenery en Fruitmasters) en Fred Bergmans van Carezzo, met diverse eiwit verrijkte voedingsmiddelen, zoals vruchtensappen, ijs, brood en soep. "Voor elk moment van de dag"
Wim van Cuijk (l, met een verleden bij The Greenery en Fruitmasters) en Fred Bergmans van Carezzo, met diverse eiwit verrijkte voedingsmiddelen, zoals vruchtensappen, ijs, brood en soep. "Voor elk moment van de dag"
Smaken opgelost in 60% alcohol van De Pronkheer
Smaken opgelost in 60% alcohol van De Pronkheer
Annet ten Velde met in eigen beheer geproduceerd kippenvlees, De Albregse Veldhoeve kip werd onlangs uitgeroepen tot lekkerste streekproduct van Overijssel
Annet ten Velde met in eigen beheer geproduceerd kippenvlees, De Albregse Veldhoeve kip werd onlangs uitgeroepen tot lekkerste streekproduct van Overijssel
Honingtomaten van Looije als snack
Honingtomaten van Looije als snack
De maisvelden achter Albert Schulp waren vroeger boomgaarden
De maisvelden achter Albert Schulp waren vroeger boomgaarden
Appelen van eigen merk: Boer Erik
Appelen van eigen merk: Boer Erik
Hilde Engels van De Fruitmotor helpt fruittelers om te schakelen naar duurzame teelt
Hilde Engels van De Fruitmotor helpt fruittelers om te schakelen naar duurzame teelt
Stoker Arjan Smit van De Pronckheer
Stoker Arjan Smit van De Pronckheer
Zuivelstreekproducten van De Fryske
Zuivelstreekproducten van De Fryske
Roaland Dobbelaer van full service grafisch en redactie-adviesbureau Twin Media geeft onder andere Foodlog uit
Roaland Dobbelaer van full service grafisch en redactie-adviesbureau Twin Media geeft onder andere Foodlog uit
Cadeaupakketten van Schulp
Cadeaupakketten van Schulp
Presentatie van de Schulp saptap
Presentatie van de Schulp saptap
Ook aardappelen verkoop in de Schulperij
Ook aardappelen verkoop in de Schulperij
Fruitkisten staan klaar voor verwerking
Fruitkisten staan klaar voor verwerking
Ketenpartners Jan Broevink en Ben Gosschalk van Wroetvarken en Natuurboeren zitten samen in een stichting.
Ketenpartners Jan Broevink en Ben Gosschalk van Wroetvarken en Natuurboeren zitten samen in een stichting.
Dick Veerman introduceerd Albert Schulp bij aanvang van Foodlog live
Dick Veerman introduceerd Albert Schulp bij aanvang van Foodlog live
Uitleg over de verkiezing van de Beste cider van Nederland
Uitleg over de verkiezing van de Beste cider van Nederland
Deelnemers mogen blind proeven
Deelnemers mogen blind proeven
Diverse product pitches over duurzame ideeen
Diverse product pitches over duurzame ideeen
Ciderproeven
Ciderproeven
Sappen van Schulp in De Schulperij
Sappen van Schulp in De Schulperij