Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spanje: Grote exporttoename naar Oost-Europa

“De oogst verloopt dit jaar anders dan anders. De weersomstandigheden maken de distributieplanning moeilijk.” legt David Moreno, internationaal directeur van Logesta, uit. “De aardappeloogst is bijvoorbeeld een maand later en valt nu gelijk met de oogst van de sandiameloenen uit Almeria. We hebben zelfs in het late voorjaar extra sinaasappels uitgevoerd vanwege de kou. De overstromingen van rivieren in Centraal Europa belemmerden vervolgens de export naar Zuid-Duitsland en Tsjechië.”

Import en export uit balans
“Logesta onderscheidt zich van andere transportbedrijven voor lange afstanden door zijn brede bereik. We werken zowel met importeurs als met exporteurs uit alle bestemmingen in Europa,” stelt David Moreno.

Door de economische crisis worden de transportkosten hoger. De import en export raakt uit balans. “Op korte termijn is er geen verandering in zicht; de binnenlandse consumptie zou moeten toenemen om de import te verhogen. Europese agentschappen moeten voor steeds scherpere prijzen werken,” zegt Moreno.

Met het hoofdkantoor in Madrid en vestigingen in Portugal, Frankrijk, Italië, Nederland, Duitsland, Polen en Marokko, dekt Logesta alle transportgebieden van de EU tot Moskou in het noorden en Roemenië in het oosten. Met meer dan 1.600 vrachtwagens wordt ingezet op twee strategische lijnen: transport van waardevolle goederen en transport van verse producten.




Meer informatie:
LOGESTA GESTION DE TRANSPORTE S.A.U.
C/Trigo, 39 Pol.Ind.Polvoranca
28914-Leganés (Madrid)
902 151 233
mkt@logesta.com
www.logesta.com
Publicatiedatum: