Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overname dealerschap Affeldt GmbH door Zakkencentrale Nederland

Sinds 17 juni 2013 is Zakkencentrale Nederland BV de officiële dealer van Affeldt GmbH voor de AGF-sector in de totale Benelux. ZCN is de marktleider op het gebied van het leveren van netverpakkings-materialen (GIRO) en het leveren van totaaloplossingen betreffende weeg- en verpakkingssystemen. Daarnaast heeft ZCN zich de afgelopen jaren breder georiënteerd door middel van het succesvol uitbreiden van het scala van producten met o.a.: Flowpack folies (BOPP), flowpacksystemen, casepackers (A-one) en het automatisch palletiseren van kratten en/of dozen.

“Onze afnemers vragen steeds vaker naar een totaaloplossing en deze kan ZCN hen bieden”, aldus Ricardo Krijbolder, Sales Manager bij ZCN, “van een simpel clipsysteem tot een compleet ingericht pakstation. Mochten wij het zelf niet kunnen leveren dan werken we samen met betrouwbare partijen Wij zijn zeer verheugd over de nieuwe samenwerking. Met de betrouwbare oplossingen die Affeldt GmbH biedt kan ZCN vele processen van haar klanten optimaliseren en efficiënter maken. Affeldt is al jaar en dag een zeer betrouwbare leverancier betreffende het leveren van sluit-, en weegsystemen en dit zet ZCN gezamenlijk met Affeldt GmbH graag voort.”

ZCN biedt niet alleen nieuwe machines, maar heeft regelmatig betrouwbare gebruikte machines te koop. Ook huur en huurkoop behoren tot de mogelijkheden, alsmede service en onderdelen. Verder bieden ze ook randapparatuur aan als printers en transportbanden, draaitafels, etc.

“Na tientallen jaren S&B (Spang & Brands) te hebben vertegenwoordigd, stappen we nu met vertrouwen over op de Affeldt GmbH dealerschap”, vervolgt Ricardo Krijbolder, “ Wij zijn van mening dat met dit dealerschap ons assortiment beter tot zijn recht komt.
 
Elk bedrijf met Affeldt weeg-, en sluitmachines kan bij Zakkencentrale Nederland B.V. terecht voor service, onderhoud, onderdelen en nieuwe weeg-, en verpakkingssystemen . Informeert u vrijblijvend naar de scherpe tarieven die ZCN hiervoor hanteert.

“Onze bestaande afnemers van S&B kunnen wij nog jaar en dag blijven bedienen”, besluit Ricardo Krijbolder, “Om onze service te garanderen, hebben wij zeer grote voorraden waarmee we nog jaren vooruit kunnen”.

Voor meer informatie:
Zakkencentrale Nederland
Ricardo Krijbolder & Victor Van der Burgh
Tel Verkoop: 010-4461433
KV@zakkencentrale.nl
 www.zakkencentralenederland.nl

Publicatiedatum: