Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LC Packaging trapt 90-jarig jubileumjaar af op ss Rotterdam

Tholen - LC Packaging is een familiebedrijf dat al vier generaties actief is in de verpakkingsbranche. De dienstverlening begon in 1923 in Amsterdam met de handel in jute zakken en is in de loop der jaren aanzienlijk uitgebreid. Van importeur van verpakkingen en verpakkingsmachines tot producent en distributeur met eigen productiefaciliteiten in Europa, Aziƫ en Afrika en vestigingen in 15 landen. Zaterdag 8 juni trapte het bedrijf het 90 jarig jubileumjaar af met een feest op de ss Rotterdam onder stralende omstandigheden.


feest op de ss Rotterdam

"Met Lucas Lammers is de vierde generatie van de oprichtersfamilie al actief binnen het bedrijf. Hugo van Cleeff heeft in 2003 zijn aandelen verkocht aan Pacapime, producent van golfkarton met fabrieken in Belgiƫ en Hongarije. Hiermee heeft de vierde generatie zijn intrede gedaan. LC Packaging toont daarmee aan dat historie en innovatie prima samengaan. Zoals het een echt familiebedrijf betaamt, streven wij een langdurige relatie met medewerkers, productiepartners en klanten na", vertelt marketing manager Krijn Degenkamp.


Foto eerste pand in Amsterdam

Om bij grote seizoensdrukte de levering van de verpakkingen te garanderen, heeft LC Packaging een opslagruimte van 70.000 m2 in Europa. Met meer dan 25 opzetstations en bedrukkingslocaties in Europa zijn klanten verzekerd van just-in-time leveringen. Het agrarische assortiment van LC Packaging bestaat onder meer uit jute zakken, baxmatic zakken, poly zakken, kartonnen verpakkingen, geweven PP zakken, papieren zakken, geventileerde big bags en retailverpakkingen. Het gamma bedraagt meer dan 400 soorten verpakkingen.



Een noviteit voor het bedrijf is dat het voor klanten tegenwoordig mogelijk is om online voorraden in te zien en direct af te roepen. "Door middel van een track-en-trace-systeem kunnen klanten hun afroep online volgen", vertelt Krijn. "Na 90 jaar hebben we onze slogan veranderd in 'supporting your products' waaruit blijkt wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Momenteel zijn we met name in Duitsland onze markt aan het uitbreiden."

LC Machinery
Dochterbedrijf LC Machinery levert inmiddels al 35 jaar complete weeg- en verpakkingsinstallaties voor de agri-business en voedselverwerkende industrie. Het bedrijf, dat actief is in de Benelux en Engeland, is specialist als het gaat om advies, installatie en service van complete weeg- en verpakkingslijnen. Men beschikt over de exclusieve verkooprechten van een aantal gerenommeerde Europese fabrieken zoals:

  • A&B - weeg- en verpakkingsmachines
  • MIF - flowpackmachines
  • REV - weeg- enverpakkingsmachines
  • Packaging Automation - topsealmachines
  • Frutmac - verpakkingsmachines voor diverse soorten fruit
  • Brimapack - verpakking- & handling van ijsbergsla en broccoli (alleen UK)
  • Daumar - weegmachines

Voor meer informatie:
LC Packaging
Krijn Degenkamp
Hoogeveenenweg 150
2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel
Tel: 0180-393837
Fax: 0180-393899
kdegenkamp@lcpackaging.com
www.lcpackaging.com