Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Marcel Goud: "Overweldigende belangstelling"

Goud Biervliet viert 25-jarig jubileum en nieuw pand met Open Dag

Tholen - Deze maand viert Goud Biervliet haar 25-jarig jubileum. Daarnaast heeft de (commissie)handel in uien en eerstejaars plantuien dit jaar een nieuw bedrijfspand in gebruik genomen. Ter gelegenheid hiervan hielden de broers John, Jaap en Marcel Goud vrijdag 17 mei een open dag voor familie, vrienden en relaties. "Het was overweldigend", blikt Marcel Goud terug op de Open Dag. "Tussen de 1.000 en 1.500 mensen hebben de Open Dag bezocht."


Marcel, John en Jaap Goud

"Als gevolg van het natte weer konden de boeren niet spuiten en hebben we veel bezoek van telers gehad, maar ook klanten wisten de weg naar Biervliet goed te vinden. Vooraf weet je niet goed wat je van zo'n dag kunt verwachten, maar we kijken er alleen maar positief op terug. Ook de aanwezige standhouders waren erg positief", vertelt Marcel. Ter gelegenheid van de Open Dag konden bezoekers een bijdrage leveren aan arme boerengezinnen in Sierre Leone (voedselzekerheidsproject Woord & Daad), dat Goud Biervliet samen met een aantal Zeeuwse ondernemers steunt.


Verschillende standhouders waren op de Open Dag present.
Klik hier voor de fotoreportage

De vader van John, Marcel en Jaap Goud startte in 1988 een eigen bedrijf op in Biervliet, gespecialiseerd in de uienhandel, teelt van plantuien en zaadverkoop. In de loop van acht jaar kwamen de broers John, Marcel en Jaap in de zaak. In de loop der jaren is Goud Biervliet BV gestaag uitgebreid, gedreven door de vraag uit de markt. Insteek is altijd geweest om niet te groeien, maar de kernactiviteiten goed uit te voeren. Bewust koos het bedrijf ervoor om niet zelf te gaan sorteren en verpakken, maar een rol in de keten te vervullen als tussenschakel tussen de telers en verpakkers en exporteurs.



In 2000 bouwden de broers een nieuwe opslagloods op de huidige locatie in Biervliet, die in 2009 werd opgevolgd door een uitbreiding van de bestaande loods met ruimere opslagmethoden. Hierdoor is het bedrijf ook in staat de kistenopslag te verzorgen voor telers en afnemers uit haar eigen netwerk. In 2012 is er opnieuw een nieuwbouw gerealiseerd. Deze nieuwbouw bestaat uit kistenopslag, werkplaats en kantoor. Hierdoor is het bedrijf nu gevestigd op één locatie.

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
Goud Biervliet
Middenweg 13a
4521 PG Biervliet
Tel: 0115-481636
Fax: 0115-482088
info@goudbiervliet.nl
www.goudbiervliet.nl