Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe oogst bio-uien uit Egypte voorradig bij Gourmet

Sjalotten- en uienteler Gourmet BV heeft een heuse primeur. De eerste gele en rode BIO uien uit Egypte zijn namelijk vanaf deze week al beschikbaar!

Teeltkennis
Als innovatief en vooruitstrevend teeltbedrijf heeft Gourmet inmiddels meer dan 12 jaar ervaring met eigen teelt & import vanuit Egypte. Via een joint venture met een lokale telersvereniging is Gourmet er wederom in geslaagd enkele kwalitatieve verbeteringen toe te passen. Resultaat hiervan is onder meer de vervroegde oogst van enkele weken en ziektes aanzienlijk zijn beperkt.

Kwaliteit
Gourmet heeft het gehele traject – van grondkeuze tot verzending - in Egypte in eigen hand om zodoende een uitstekende kwaliteit te kunnen waarborgen. De uien worden onder geconditioneerde omstandigheden vervoerd. Temperatuurschommelingen worden zodoende vermeden. De uien worden in eigen huis geselecteerd en gesorteerd. Een zuivere maatsortering is daarmee gegarandeerd.

Verpakkingen
Orders worden door Gourmet dagvers verpakt om naast de gewenste maatsortering ook een hoogstaande kwaliteit te kunnen waarborgen.
De BIO uien zijn verkrijgbaar in iedere gewenste verpakking.
  • Big Bags
  • Balen
  • Netjes
  • Staafjes
Voor meer informatie:
Gourmet BV
Tel: 0228 517386 of mail
Sales@gourmet-nl.com
Publicatiedatum: