Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voor 22 miljoen euro aan Zeder Financial Services Limited

Total Produce verkoopt 25,3% belang in Capespan Group

Total Produce heeft ingestemd met de verkoop van haar 25,3% belang in de Capespan Group. De aandelen worden voor een bedrag van 22 miljoen euro verkocht aan Zeder Financial Services Limited. De directie verklaart de verkoop door de ontvangst van een aanbod van Zeder en een strategische evaluatie van de langetermijnvoordelen van het minderheidsbelang. De transactie zal naar verwachting in de komende weken worden voltooid.

Total Produce was de tweede aandeelhouder van de Capespan Group sinds januari 2012, toen het haar 50% aandeel in de Europese business van Capespan verkocht in ruil voor 8,5 miljoen euro in cash en de uitgifte van 6,3% van de uitstaande aandelen. CEO Rory Byrne van Total Produce looft de uitstekende relatie met Capespan, die al sinds 1999 duurt en bedankt het bedrijf voor de prestaties en bijdragen door de jaren heen. "We kijken uit naar de voortzetting van de handelslijnen met Capespan en wensen ze met Zeder veel succes in de toekomst."

Publicatiedatum: