Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Balletjes van Hollandse stamppot

EKRA presenteert Stampbal: verrassend, nieuw én zeer smakelijk. Een innovatieve snack met als basis de traditionele Hollandse stamppot maar zonder gepaneerd laagje. Daarmee onderscheidt de stampbal zich van andere snacks. Stampbal is niet alleen te gebruiken als verrassend bittergarnituur bij de borrel, maar ook als uniek bordgarnering bij een gerecht.


Uniek product

Stampbal van EKRA is een uniek en innovatief product. Een snack op basis van traditionele Hollandse stamppot maar zonder paneermeel. Hierdoor heeft de stampbal na bereiding een dun krokant laagje, waardoor de groente zijn lekkere ‘bite’ behoudt.
Stampbal wordt diepgevroren bewaart en is makkelijk te bereiden. In 4 minuten (frituur) zet u iets origineels en lekkers op tafel.

Verkrijgbaarheid

Stampbal van EKRA is te verkrijgen bij uw groothandel en leverbaar in verschillende variaties.

Over EKRA

EKRA in Overloon is niet alleen producent van de stampbal, maar ook van stamppotten, soepen, salades & dressings én gesneden groentenmixen. Alle producten van EKRA worden op ambachtelijke wijze bereid volgens grootmoeders recept met vele verse producten. 
Publicatiedatum: