Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
en kondigt afscheid aan

Miguel Gonzalez verkoopt zijn 30% belang in Hispa Fruit B.V.

Miguel Gonzalez verkoopt zijn 30 % belang in Hispa Fruit aan Staay Food Group. Tevens maakt hij bekend dat hij eind mei 2013 zal terugtreden als algemeen directeur en het bedrijf zal verlaten. De voorgenomen samenvoeging van Hispa Fruit met Staay Barendrecht hebben dit proces in een stroomversnelling gebracht. Wel zal Miguel Gonzalez als adviseur / ambassadeur aan Staay Food Group verbonden blijven.
Na de overname van het 30 % belang van Miguel Gonzalez heeft Staay Food Group een 100 % belang in Hispa Fruit. Dit maakt de weg vrij voor een snelle integratie van Hispa Fruit met Staay Barendrecht, hetgeen later dit jaar gerealiseerd gaat worden. Beide bedrijven gaan verder onder de nieuwe naam “Staay-Hispa B.V.”.

De directie van Staay Food Group betreurt het vertrek maar respecteert het besluit van Miguel. Met het vertrek van de CEO van Hispa Fruit wordt een tijdperk afgesloten. Het stevige fundament dat Miguel Gonzalez met Hispa Fruit gecreëerd heeft, is een ideaal vertrekpunt voor de uitbouw van de activiteiten en verdere schaalvergroting die met het samengaan met Staay Barendrecht spoedig gestalte zullen krijgen. Wij zijn Miguel Gonzalez veel dank verschuldigd voor wat hij gepresteerd heeft. Alhoewel Miguel in zijn nieuwe rol afstand neemt van de dagelijkse praktijk, blijft hij betrokken bij Staay Food Group.

Eind mei 2013 zullen wij met relaties en medewerkers op een passende wijze afscheid nemen.

Directie Staay Food Group
Publicatiedatum: