Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
handelsnaam Langfruit blijft behouden

Langfruit en Van Rijn Trading vanaf 1 april volledig geïntegreerd

De Van Rijn Groep heeft vorig jaar diverse veranderingen aangekondigd binnen Langfruit en haar moederbedrijf Van Rijn Groep, samengevat in de operatie 'Big Move'. Deze 'Big Move' heeft er toe geleid dat de handelsbedrijven Van Rijn Trading B.V. en Langfruit B.V. per 1 april volledig geïntegreerd zijn en verder gaan als één juridische entiteit: Van Rijn Trading B.V. Het bedrijf blijft opereren vanuit de twee locaties in Poeldijk en Venlo onder de directie van Ron de Greeff (algemeen directeur) en Andreas Allenspach (commercieel directeur).
 
De handelsnaam Langfruit blijft binnen de geïntegreerde setting behouden en kan indien gewenst nog worden gebruikt. De integratie van de twee handelsbedrijven heeft tot gevolg dat de inkoop van groenten en fruit binnen de Van Rijn Group nu volledig gecentraliseerd plaatsvindt. Dit betekent dat de contactpersoon, of die nu gestationeerd is in Poeldijk of Venlo, voortaan voor beide locaties zal inkopen en in die hoedanigheid ook de bijbehorende logistieke processen zal coördineren. De facturatie verloopt vanaf 1 april via Van Rijn Trading B.V. in Poeldijk. "Meerdere BV's zorgen ook voor meerdere administraties en automatiseringsdatabases. Met deze integratie zullen deze processen een stuk efficiënter verlopen", zegt Ron de Greeff, die zelf zijn werktijd tegenwoordig netjes verdeelt tussen Poeldijk en Venlo.
 
Een ander doel van de Big Move was ook om fysieke ruimte te creëren. Inmiddels zijn de faciliteiten van Van Rijn Trading en Joosen in Poeldijk en Langfruit in Venlo herverdeeld, waarbij Joosen en Van Rijn Trading hun logistieke processen hebben samengevoegd en aanzienlijke efficiency hebben gecreëerd.