Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage standhouders

Empack 2013 opnieuw een succes



Net voor het paasweekend heeft de 11e editie van Empack plaatsgevonden in de Brabanthallen in Den Bosch. Dit jaar zijn er ongeveer 5.000 bezoekers geweest en waren er ruim 300 exposanten aanwezig. "Het waren twee informatieve, enerverende en Brabants gezellige dagen. Zo intensief als er op de beursvloer werd gepraat en onderhandeld, zo ontspannen was de après-ski borrel aan het eind van de eerste beursdag. Van zowel bezoekers als deelnemers hebben we veel positieve reacties ontvangen, wat ons motiveert en inspireert om de volgende editie nog beter te maken", zegt Cornelien Baijens, managing director easyFairs Netherlands BV:



Tijdens deze editie konden bezoekers kennismaken met een groot aanbod van producten, producenten en vertegenwoordigers uit Nederland. De nieuwste trends en ontwikkelingen in verpakkingen en verpakkingsmaterialen, converting, verpakkingsmachines, controle- en inspectiesystemen, verpakkingsdiensten en codering, labeling en printsystemen werden gepresenteerd.



Exposant Ronald Musk van Intropack vertelt: "Ondanks dat de beurs rustig op gang kwam, waren de bezoekers die rondliepen kwalitatief wel goed." Hij is van mening dat waarschijnlijk door de crisis juist de beslissingsbevoegde personen aanwezig zijn geweest. Arie Barendregt van De Jong Verpakking vertelde dat ook hij goede gesprekken heeft gehad. Hij is van mening dat dit niet gewoon een stand hebben op de beurs is, maar juist een centraal gelegen showroom waar je gebruik van moet maken. In plaats van alleen bezoekers afwachten, nodigden zij ook bedrijven uit om langs te komen.



De volgende Empack in Nederland is in Zwolle op 13 en 14 november 2013.


Klik hier om de fotoreportage te bekijken