Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Staay Food Group neemt activiteiten Fruitbedrijf J.C. Vernooij over

Staay Food Group heeft met Fruitbedrijf J.C. Vernooij B.V. uit Vleuten overeenstemming bereikt over de overname van haar activiteiten. De activiteiten welke bestaan uit sourcing, logistiek en vermarkten van met name hard fruit zullen worden toegevoegd aan de activiteiten van Frupaks Fruit uit Deil. Deze laatste maakt sinds 2010 deel uit van Staay Food Group uit Barendrecht.

Fruitbedrijf J.C. Vernooij B.V. en Frupaks Fruit B.V. gaan per 1 april 2013 verder onder de nieuwe naam Frupaks – Vernooij B.V. en zullen hun activiteiten vanuit Deil regisseren. De verhuizing van de afdelingen commercie en operations van Fruitbedrijf J.C. Vernooij B.V. naar Deil zal in mei 2013 plaatsvinden. De locatie Vleuten zal worden gehandhaafd als logistiek centrum.

Met deze overname ontstaat een bedrijf dat met een omzetniveau van ongeveer 100 miljoen Euro voldoende draagvlak heeft zich professioneel te manifesteren. Aandachtsgebieden zoals productontwikkeling, internationale sourcing en marketing vereisen vandaag de dag een grotere schaalgrootte om succesvol geïmplementeerd te worden.

De heer Joop Vernooij zal toetreden tot de directie van Frupaks – Vernooij B.V. die zal bestaan uit Herman van Rooijen, Jacob van der Linden en Joop Vernooij, alsmede een vertegenwoordiger van Staay Food Group. De overname heeft geen nadelige gevolgen voor de werkgelegenheid.
Publicatiedatum: