Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dries Voorintholt beëindigt actieve loopbaan

Na bijna anderhalf jaar na de overname van Voorintholt door de Fa. Postuma is de tijd gekomen dat Dries Voorintholt “zijn” klanten en jongens met een gerust hart los kan laten. De overname is een succes geweest voor beide partijen en heeft geleid tot nieuwe kansen voor medewerkers en klanten. Fa. Postuma heeft mede door deze overname een belangrijke positie ingenomen in de AGF-markt.



"Ik ga met mijn werkzaamheden bij de Fa. Postuma stoppen, wat ik altijd met veel plezier heb gedaan en mijn tijd besteden aan kinderen, kleinkinderen en andere leuke dingen van het leven. Ik hoop dat die tijd mij wordt gegund. Ik wil graag de collega’s en klanten van voorheen Voorintholt en Postuma hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik wens de Fa. Postuma en iedereen die daar bij betrokken is, heel veel succes voor de toekomst", zegt Dries Voorintholt. "Ik hoop jullie allemaal nog eens een keer te ontmoeten."

13 maart zal de laatste werkdag van Dries zijn, maar u kunt hem ook in de toekomst nog best eens tegen kunnen komen bij bijzondere gelegenheden.

Publicatiedatum: