Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontwikkelingen Cuppen Logistics

Bedrijfsruimte te huur

In juni dit jaar gaan de logistieke activiteiten van Cuppen Logistics zich verplaatsen binnen ons eigen bedrijventerrein. Onze activiteiten verplaatsen wij, met het oog op de toekomst, naar een grotere bedrijfsruimte. Op deze locatie hebben wij door de aanwezigheid van 9 docks meer mogelijkheden om te “crossdocken” en kunnen wij onze klanten dan ook sneller en beter bedienen. Ons dienstenpakket wordt door deze verhuizing uitgebreid met de onderstaande mogelijkheden.


 

Koelruimte te huur

Cuppen Logistics heeft meerdere koelcellen te huur. Deze koelcellen zijn afzonderlijk per week te huur, ook combinatiemogelijkheden met andere klanten zijn vaak mogelijk.


 

Bedrijfsruimte te huur

Vanaf junii 2013 heeft Cuppen Logistics bedrijfsruimte (s) te huur waarin o.a. opslag, logistieke en agrarische activiteiten mogelijk zijn. In het totaal tot 2500 m2 bedrijfsruimte is er te huur op de vanuit logistiek oogpunt zeer goed te bereiken locatie aan de A73 in Horst. De bedrijfsruimte(s) zijn voorzien van o.a. 5 laaddocks en indien nodig kunnen ook de bijbehorende koelcellen gehuurd worden. De ruimtes zijn volledig geïsoleerd en voorzien van verwarming. Ook sanitaire voorzieningen en eventuele kantoorruimtes zijn beschikbaar.


 

Palletopslag

Op onze nieuwe locatie hebben wij meer dan 4000 palletplaatsen beschikbaar voor het opslaan van goederen voor korte of langere termijn. Afhankelijk van de volumes en de wensen van de klant zijn de nieuwste technologieën beschikbaar.
Ons bedrijf is voor zowel transport als opslag al vele jaren gecertificeerd voor HACCP en IFS.
 
Mocht een van deze mogelijkheden interessant voor u zijn, neem dan gerust contact met ons op of kijk op onze site voor meer informatie. www.cuppenlogistics.nl.
Publicatiedatum: