Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Overlijdensbericht Henk Kalter (K. van der Spijk en Zn)

Met grote verslagenheid, intens verdrietig deelt K. van der Spijk en Zn IJsselmuiden u mee, dat op 3 februari 2013 zeer onverwacht is overleden onze gewaardeerde oud-collega, de heer Henk Kalter.

Vanaf 1968 , het jaar waarin Van der Spijk in Zwolle als groothandel begon, heeft Henk een bijzonder actieve en betrokken rol gespeeld in de ontwikkeling van onze onderneming. Samen met onze oud-directeur Wim van den Eijkel Sr. ontpopte hij zich als een commercieel vakkundig persoon. Henk liet zich gelden als een zeer gerespecteerde inkoper op de veilingen KZIJ, Delft-Westerlee en Fruitmasters Geldermalsen.

Ook als verkoper was hij toegewijd en maakte hij zich geliefd bij zijn klanten. Vanaf 2002, het jaar waarin hij met pensioen ging, was hij nog betrokken binnen ons bedrijf. Wij zijn hem zeer erkentelijk voor hetgeen hij gepresteerd heeft. Zijn toewijding, vriendschap en warmte zullen wij voor altijd missen. Directie en collega's wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen en naaste familieleden veel sterkte toe met dit grote verlies.

Namens,

K.van der Spijk en Zn.IJsselmuiden B.V
K.van der Spijk en Zn.Amsterdam B.V
Hoogendoorn de Lier B.V

Publicatiedatum: