Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bio-branche is geitewollensokkenimago voorbij

Fotoreportage AGF'ers op BioVak 2013

Tholen - Woensdag 23 en donderdag 24 januari vond in het IJsselhallencomplex in Zwolle de BioVak 2013 plaats. Waar een aantal jaar geleden het 'geitenwollenkousengehalte' op de beurs nog een prominent aandeel had, heeft de beurs zich met de branche volwassen ontwikkeld.



Meer dan 330 exposanten toonden het publiek hun producten en diensten. Net als andere jaren speelde kennismaking en kennisverspreiding weer een belangrijke rol. Ook werd de Inspiratieprijs Bio-Winkel 2012 uitgereikt. Deze werd in de wacht gesleept door De Groene Winkel Zeist.

Waar andere jaren veelal de biologische producenten de beurs bezochten, is het aanbod inmiddels veel breder en consumentgerichter geworden. Exposanten toonden zich echter erg tevreden over het aantal en de kwaliteit van de bezoekers. In een paar jaar tijd is de BioVak uitgegroeid tot een ketenevent dat zijn waarde heeft bewezen.

Beursorganisator Mike de Looze verwachtte gisteravond dat het bezoekersaantal iets onder dat van vorig jaar zou uitkomen, maar wees erop dat de gewijzigde dienstregeling van de NS wel bezoekers heeft gekost.

Wij maakten een fotoreportage van de standhouders uit de AGF-branche. Aanstaande maandag volgt een volledige fotoreportage van alle exposanten op Biojournaal.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken