Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leon Litjens manager nieuwe business unit paprika bij ZON fruit & vegetables

De directie van ZON Holding heeft Leon Litjens uit Horst benoemd tot manager van de nieuwe business unit paprika bij ZON fruit & vegetables. Paprika maakt met een omzet van ca. 70 miljoen euro in 2011 een belangrijk deel uit van de totale omzet van ZON. Litjens is momenteel nog wethouder Ruimte en Economie bij de gemeente Horst aan de Maas, met onder meer agribusiness in zijn portefeuille. Daarvoor was hij werkzaam als manager commerciële zaken bij FloraHoland. Leon Litjens treedt per 1 april 2013 in dienst bij ZON. In zijn nieuwe functie rapporteert hij rechtstreeks aan de directie van ZON Holding

De benoeming is een nadere uitwerking van het reorganisatieplan ‘Huis op Orde’ bij ZON dat in 2012 werd ingezet. Doelstelling van Huis op Orde is het efficiënter en commercieel slagvaardiger inrichten van de organisatie en het besparen van kosten om zo adequaat te kunnen inspelen op de veranderde marktomstandigheden.

Voor meer informatie:
ZON fruit &vegetables
(0031) 077 – 323 9702.

Publicatiedatum: