Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Droevige mededeling – Ann Van Nieuwenhove

In deze beginperiode van het nieuwe jaar, waarbij wij iedereen onze beste wensen geven, voelt het bijzonder pijnlijk aan om het overlijden van onze gewezen collega Ann Van Nieuwenhove te vernemen, meldt REO Veiling.

Wie Ann gekend heeft, weet dat ze 5 jaar geleden het slachtoffer werd van een zwaar verkeersongeval en verkeerde sindsdien in een medisch onomkeerbare situatie. Ze heeft bijzonder hard gevochten, maar iedereen besefte dat het een ongelijke strijd was.

Deze foto verscheen in REO Actueel t.g.v. haar indiensttreding.

Na eerst een carrière in de journalistiek is Ann in april 2004 in dienst gekomen van de REO Veiling als verantwoordelijke voor communicatie en marketing. Vrij snel heeft Ann inhoud en aanzien aan deze functie gegeven. We herinneren haar als een bijzonder getalenteerde, eenvoudige en gemotiveerde collega. 
Het afscheid doet ons pijn.
 
Ann verbleef sinds eind november in het UZ GENT en overleed daar op 7 januari ‘13. Ze is 48 jaar geworden. Ze is moeder van Laura.
Publicatiedatum: