Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruity Pack neemt fruitsalade-activiteiten van Fruity-Line over

Per 1 januari 2013 heeft Fruity Pack BV te Barendrecht de fruitsalade-activiteiten overgenomen van Fruity-Line BV te Ochten. De schaalvergroting die dit met zich mee brengt biedt Fruity Pack BV verdere kansen om een toonaangevende speler in de Nederlandse en de Europese fruitsalade-markt te zijn. Om haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn gaat Fruity Pack BV, naast deze overname, ook investeren in een nieuwe fruitsalade-fabriek. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang.



De locatie van deze fabriek grenst aan het AGF-centrum van Barendrecht. Fruity Pack BV is ervan overtuigd hiermee de beste locatie te hebben gevonden: in het hart van de wereldwijde AGF import-activiteiten. Dagelijks staan de verste producten ter beschikking en vanuit logistiek oogpunt is sprake van maximale efficiency. Dankzij deze korte lijnen realiseert Fruity Pack BV de optimale versgarantie voor haar klanten. De fruitsalade-fabriek zal uiteraard worden ingericht volgens de laatste eisen en richtlijnen en zal vanzelfsprekend geƫquipeerd zijn om de gezamenlijke productie en verwachte groei te gaan verwerken. De oplevering van de nieuwe fabriek staat gepland voor het 2e halfjaar 2013.

Fruity Pack BV en Fruity-Line BV zullen intensief blijven samenwerken om de integratie van de activiteiten voor de klanten vlekkeloos te laten verlopen. Tot de ingebruikname van de nieuwe productie-locatie zal Fruity Pack BV, naast haar huidige productie-locatie, gebruik maken van de bestaande productie-faciliteit van Fruity-Line BV in Ochten.

Fruity Pack BV is onderdeel van de Olympic Food Group, een toonaangevende speler in de groente- en fruitimport met eveneens een sterke positie in de convenience-markt.

Voor meer informatie:
W. Kleinjan
Algemeen Directeur
Fruity Pack BV
Tel. 0180-654420
06-51490029
Publicatiedatum: