Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
maandag 10 december bijeenkomst Facebility

Denk mee over waardecreatie voor groenten en fruit

Wij nodigen u van harte uit voor de introductie van de nieuwe mobiele applicatie ‘2x2- Veggipedia’. Deze app ontsluit via barcodescanning allerhande informatie. Informatie over groente- en fruitproducten, voedingsstoffen, beschikbaarheid en recepten, maar ook herkomst wordt gemakkelijk beschikbaar voor de consument op elk willekeurig moment en locatie.

Productinformatie uit de gehele groente- en fruitketen kan met behulp van barcodes – GTINS gekoppeld met GPC – gebundeld getoond worden in de app na scanning van de code op de verpakking. Het betreft hier dezelfde barcode die bij de kassa gescand wordt.

Voor de generieke productinformatie is gebruik gemaakt van de bestaande online groente- en fruitencyclopedie Veggipedia van GroentenFruit Bureau. Deze database is gevuld met 280 groente- en fruitproducten en ruim 600 recepten. Ook uw bedrijfsspecifieke informatie - gekoppeld aan uw product - kan opgenomen worden. We maken met elkaar de keten transparant voor de consument, waarbij ‘Weten is Eten’ voorop staat.





Doel van de applicatie is consumenten te informeren over groenten en fruit, vertrouwen te vergroten en ten tijde van een crisis aan het stuur te zitten. Het is belangrijk voor onze sector om gezamenlijk content beschikbaar te maken voor het grote publiek.

Wilt u hier meer over weten en meer horen over de mogelijkheden om zelf informatie toe te voegen aan de 2x2-Veggipedia applicatie? Kom dan op 10 december a.s. naar Zoetermeer. Aanmelden kunt u doen op de Frug I Com website.

Programma
15.00 uur Ontvangst met kopje koffie/thee
15.30 uur Opening, Gert Mulder - dagvoorzitter
15.50 uur Consumer interaction; Hype of toekomst? – Harrij Schmeitz
16.30 uur Paneldiscussie olv Harrij Schmeitz
17.00 uur Afsluiting met borrel

Locatie
Productschap Tuinbouw
grote vergaderzaal (2e verdieping)
Louis Pasteurlaan 6, 2719 EE, Zoetermeer

Voor meer informatie:
Frug I Com 
Cindy Steffens (e-mail)
Mobile: +31 (6) 51 78 02 36
Aanmelden kunt u doen op de Frug I Com website.

Publicatiedatum: