Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samengesteld fruitpakket Jaguar, tfc: alleen even persen

Jaguar, tfc introduceert een perspakket om vitaminesap van te maken en je weerstand te verhogen tijdens de koudere maanden. Een samengesteld fruitpakket onder de naam 'Alleen Even…' om makkelijk en snel een gezonde fruitboost te krijgen.



De koelvakken staan er tegenwoordig vol mee: sappen. Je hebt ze in alle soorten, maten, smaken en samenstellingen. Met dit concept brengt Jaguar, tfc een gezonde en verse variatie op de voorverpakte sappen. Het pakket met zorgvuldig gekozen fruit combinaties hoeft alleen geperst te worden. Alleen Even Persen is een van de concepten in een hele Alleen Even - reeks, die staat voor gemak en variatie.

Uit trendonderzoek blijkt dat steeds meer mensen op zoek zijn naar gezonde en gevarieerde keuzes. Voor veel mensen is zelf de goede stukken fruit bij elkaar zoeken voor een sapje een hele uitdaging, die veel tijd in beslag neemt. Met dit pakket verspil je door de juiste proportie niets en zet je in een handomdraai een heerlijke sapje neer. Makkelijk om mee te nemen, te drinken als om je weerstand te verhogen en ervoor te zorgen dat je genoeg vitaminen binnen krijgt.

www.jaguarthefreshcompany.com 

Publicatiedatum: