Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
introductie door Sorma Group op Interpoma

Aporo verpakt 120 stuks fruit per minuut

Eén van de innovaties tijdens de Interpoma was de introductie van de Aporo, een revolutionaire verpakkingsmachine die te zien was in de stand van de Sorma Group.

Op de beurs in Bolzano lichtte de Sorma Group z'ijn filosofie over innovatie en partnerschap toelichten d.m.v. de Aporo, de Nieuw-Zeelandse verpakkingsmachine waarvoor de Group de Italiaanse distributeur is. 

Aporo is een volledig geautomatiseerde technologie die  gemakkelijk te installeren en te gebruiken is via een gebruiksvriendelijke touch-screeen. De Aporo kan tot 120 stuks fruit per minuut verwerken en kan op afstand bediend worden. Andrea Mercadini van de Sorma Group: "Door Aporo aan ons portfolio toe te voegen, benadrukken we onze constante zoektocht naar nieuwe technologieën die waarde aan het eindproduct van onze klanten toevoegen."

Sorma laat op Interpoma ook de Sinclair SPL Labeller en de CP814ML weegmachine, die speciaal voor de verwerking van appelen ontworpen is, zien. Het apparaat heeft zachte borstels om het fruit voorzichtig aan te pakken. Ook de FH210LA verpakkingsmachine is te zien die de producten voorzichtig en automatisch in een zak stopt, waardoor ook dit apparaat voor appelen geschikt is. 

De beurs geeft de Sorma Group naast het tonen van z'n laatste innovaties, ook de mogelijkheid om contacten met klanten aan te gaan en contracten te sluiten.

"Beurzen zijn voor ons geweldig om onze partners te ontmoeten. Interpoma is erg belangrijk voor ons en zeker ook vanwege de locatie. Zuid-Tirol stond altijd al voor kwaliteit, iets waar ook wij voor staan."

Jessica Sabatini
Sorma Group
Email: jessica.sabatini@fruitecom.it
Tel: +39 338 73 07 649

Publicatiedatum: