Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ronnie Moorman, Willem Dijk AGF:

"Sinaasappelprijzen acceptabel, minder dikke maten'

Tholen - De sinaasappelprijzen liggen volgens Ronnie Moorman van Willem Dijk momenteel op een acceptabel niveau. "Met name dikkere maten hebben een betere prijs. De natuur heeft ervoor gezorgd dat er minder dikke maten op de markt komen dan voorgaande jaren. Wij verwachten een normaal seizoen te draaien met Elefant, alleen iets later dan verwacht. Echte tekorten in Spaanse sinaasappelen zijn nagenoeg nooit aan de orde."

De aanvoer van Filosofo-sinaasappelen is voldoende, hoewel er eveneens een kleine hoeveelheid dikke maten zijn. Onze trots Elefant kent een slow start, de eerste twee binnenkomsten waren van excellente kwaliteit, want de binnenkomende aantallen waren niet voldoende om alle Elefant fans te voorzien. Ook komende week zijn er nog geen grote aantallen beschikbaar, want de firma Aguado laadt alleen het beste onder Elefant", besluit Ronnie.

Voor meer informatie:
Willem Dijk AGF BV
Ronnie Moorman
0653374274
ronnie@willemdijk.nl
www.willemdijk.nl