Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ton Hendrickx nieuwe General Sales Manager bij Kiremko

Per 1 december 2018 treedt Ton Hendrickx (52) in dienst bij Kiremko, in de functie van General Sales Manager. Sinds 2013 was Ton Hendrickx aan Kiremko verbonden als extern strategisch adviseur. Kiremko ziet het contracteren van Ton Hendrickx als een belangrijke stap voor de toekomst van Kiremko.

Kiremko focust op klant Marcel van Huissteden, namens de directie van Kiremko: “Vanaf 2013 hebben we in samenwerking met Ton een route uitgezet naar de toekomst. Deze route resulteerde in een klantgerichte organisatie met een nieuwe structuur. In deze structuur zijn de samenwerkende functies sales, marketing en innovatie samengebracht en ontstond er een nieuwe functie van General Sales Manager. De kans om deze functie in te vullen met iemand die Kiremko goed kent en een warm hart toedraagt, zien beide partijen als een mooie kans.”

Heruitvinder beëindigd Ton Hendrickx: “Na twintig jaar ondernemerschap zet ik de stap naar Kiremko. Ik heb het bedrijf leren kennen als inspirerend, ambitieus en vernieuwend. Ik beschouw het als een grote uitdaging. Het is niet alledaags dat een consultant in dienst treedt bij een opdrachtgever. In dit geval doe ik dat vol overgave”.

Kiremko is marktleider van machines voor de aardappelverwerkende industrie. "Wij leveren totaaloplossingen die waarde toevoegen voor elke klant. We focussen ons op productontwikkeling, continue verbetering, innovatieve & duurzame technologie en samenwerking. Toekomstgericht met respect voor ons team, onze klanten, onze partners én het milieu."


Publicatiedatum: