Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dorì kiwi maakt verwachtingen waar

De Dorì kiwi van het Europese Dorì Consortium heeft voldaan aan de verwachtingen. De kiwimaten was gemiddeld zelfs groter dan verwacht en dit zal zeker bijdragen aan een betere beloning voor de telers. Giampaolo Dal Pane, president van het Consortium sprak hierover tijdens Fruit Attraction.

Giampaolo Dal Pane

"We zijn erg tevreden over de prestaties van de telers en de kwaliteit is uitstekend. De Dorì kiwi is nu een aantal weken op de markt en wordt volop afgezet in grootschalige supermarktketens, waar de prijs voor een verpakking van 500 gram uitkomt op €2,59."

Tijdens de beurs in Madrid heeft Dal Pane veel nieuwe contacten gelegd met voornamelijk Europese supermarktketens anders dan de Spaanse. "We zijn er zeker van dat onze kiwi furore kan maken op de markten. In Azië doet Dorì het ook goed."

Daniela Ballatore, Giampaolo Dal Pane, Kevin Au Yeung, Sofia Yu 

Deze kiwi kenmerkt zich door zijn extreme vroegrijpheid, ongeveer 45 dagen eerder dan de Hayward die wordt geoogst met een brixgraad van zeven.

Contact:
Consorzio Dorì Europe
Tel.: (+39) 329.4335604
Email: info@dorieurope.eu 
Web: www.dorieurope.eu 

Publicatiedatum: