Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teler zoete aardappelen uit Noord-Carolina laat oog vallen op Midden-Oosten en Europa

Farm Fresh Produce uit Noord-Carolina (VS) heeft als target exportuitbreiding in het Midden-Oosten en Europa door deel te nemen aan de Fruit Attraction van dit jaar in Madrid. Vanuit Rotterdam exporteert Farm Fresh naar 20 landen binnen Europa en heeft het bedrijf de afgelopen 12 maanden vooruitgang geboekt in het Midden-Oosten door op de markten van Saoedi ArabiĆ«, Oman en Qatar te komen.

Momenteel focust Farm Fresh op een enkel exportproduct, de zoete aardappel. Met het target voor ogen onderzoekt het bedrijf nu ook mogelijkheden voor ander AGF.

Steven Ceccarelli van Farm Fresh 

Fruit Attraction
Dit jaar neemt Farm Fresh op grotere schaal deel aan de Fruit Attraction. "Vorig jaar hadden we een stand van 16m2 en dit jaar een van 128m2. We behaalden goede resultaten vorig jaar."

Tijdens de Fruit Attraction 2018 ligt de nadruk op het Midden-Oosten en Canada met 60 grote kopers uit de AGF retail uit deze twee markten. De beurs wordt van 23-25 oktober 2018 in Madrid (Spanje) gehouden.

Contact:
Steven Maxwell/ Claire de Fossard
Tel: +44 (0)1225 835043
+52 (1) 442 252 1709
steven@freshposition.com
claire@defossard.com

Publicatiedatum: