Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

195.000 ton Pink Lady-appelen verwacht in Europa

Na een historisch zwak jaar zal de appeloogst in Europa dit seizoen naar verwachting zeer hoog zijn met bijna 12,6 miljoen ton (+36% t.o.v vorig jaar), waarvan 8 miljoen ton op de markt van verse appelen. Pink Lady Europe  verwacht een oogst van 195.000 ton Pink Lady appelen (+9% t.o.v. vorig jaar) met een evenwichtige maten en een hoog suikergehalte. 

De doelstellingen voor dit seizoen zijn duidelijk: versteviging van de goede resultaten van het vorige seizoen, consolidatie van de trade marketing en optimalisering van de reclamecampagnes ... De voortzetting van de strategie gebaseerd op marktverovering, engagementen en reputatie, moet in 2025 een afzet mogelijk maken van 275 000 ton. 

Pink Lady op de beurs Fruit Attraction 
In afwachting van de eerste appelen eind oktober is Pink Lady aanwezig op de internationale beurs Fruit Attraction in Madrid van 23 t/m 25 oktober 2018. Standnummer 10G01 in hal 10.

Publicatiedatum: