Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rode Fallstaf peer wint MacFrut Oscars 2012

Op de slotdag van de Macfrut 2012, de internationale beurs voor de groenten- en fruitsector die eind september in Cesena gehouden werd, werden de MacFrut Oscars voor innovatie uitgereikt. 

Bezoekers kenden de hoofdprijs toe aan de Falstaff peer, een nieuwe rode peer die qua vorm gelijk is aan de Abate Fetel, maar een pittigere smaak heeft met een vleugje vanille en kaneel.
Een commissie bestaande uit vertegenwoordigers van de overheid, deskundigen en professionals beoordeelden de kanshebbers voor de vier technische categorieën.

In de categorie "Machines en technologie voor selectie en verpakking" kwam de WD4-125 van de Sorma Group als beste uit de bus. Dit is een weegsysteem, voornamelijk geschikt voor citrus en in staat om met grote precisie tot 100 pakketten van 1kg per minuut af te wegen.

De award voor "Verpakking en Materiaal" ging naar de nieuwe verpakking "Agita & Gusta" (Schudt & Proef) van Bonduelle. De achthoekige vorm van de verpakking voor versgesneden groenten, ontbijtgranen en pinzimonio is milieuvriendelijk en heeft een hoog gebruiksgemak.

De verse shake van de Green Line "Dimmi di sí" (Zeg ja) ontving de award voor de "Zaden en verse groenten en fruit" dankzij zijn vermogen om de kwaliteit van ruwe materialen te combineren met de goede dingen van melk.
 
De categorie "Logistiek en diensten" werd gewonnen door de Tipper Cm165 Flap Fpr van Cm Srl. De jury werd overtuigd door de mogelijkheid tot aanpassing tot verschillende formaten, waardoor containers van verschillende groottes kunnen worden geleegd.

Publicatiedatum: