Nieuwe uitstraling
De vernieuwde uitstraling zorgt ervoor dat de boodschap van de Harvest of Health trostomaten duidelijk is voor de consument. Behalve een heerlijke volle smaak en dieprode kleur is deze tomaat ook nog eens zeer rijk aan lycopeen. Lycopeen is een belangrijke antioxidant die het lichaam helpt bij de bestrijding tegen vrije radicalen. Om dit gezonde aspect van de Harvest of Health producten beter door te vertalen naar de consument straalt de nieuwe verpakking meer sfeer en beleving uit. Deze nieuwe frisse look is ook doorvertaald naar de kleinverpakkingen, folder, etiketten en de website. Op de website www.harvestofhealth.nl kan men meer informatie vinden over de producten, telers en staan een aantal zeer smaakvolle recepten.Teelt
FrEsteem teler Lans teelt de Harvest of Health trostomaten. Teeltbedrijf Lans heeft twee bedrijven, één in het Westland (32 ha) en één in Zeeland (20 ha). Lans is er trots op producent te zijn van Harvest of Health producten. De tomaten worden geteeld op de Lans locatie aan de Burgerweg in De Lier. Hier wordt geteeld in drie kassen waarbij er bij twee de mogelijkheid is tot belichten. Doordat er een combinatie mogelijk is van belichte en onbelichte teelt kan de teelt op verschillende momenten worden gestart. Hierdoor zorgt Lans ervoor dat de Harvest of Health trostomaten jaarrond verkrijgbaar zijn.FrEsteem
Lans is lid van Telersvereniging FrEsteem. Één van Nederlands grootste op het gebied van paprika en tomaat. Met een areaal van 491 ha bestaat FrEsteem uit een vooruitstrevende groep van vijftien tomatentelers en zevenentwintig paprikatelers bij wie topkwaliteit, voedselveiligheid, duurzaamheid, innovatie en diversiteit hoog in het vaandel staan. De producten van FrEsteem worden in de markt gezet via verkoopdochter FresQ FrEsteem. Voor meer informatie over FrEsteem kunt u terecht op www.fresteem.nlMeer informatie
Wilt u meer informatie of zou u een keer zelf bij Lans in de kas willen kijken? Neem dan contact op met Jaco Hoogerbrugge van FresQ FrEsteem via jaco@fresteem.nl .