Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frank van Otterdijk neemt afscheid van Groentehof

Na bijna 17 jaar neemt Frank van Otterdijk per 1 oktober afscheid van Groentehof bv te Helmond. Na de overname van Groentehof door Hessing Supervers is de functie van Inkoper voor locatie Helmond komen te vervallen. Frank dankt de Fam. van Rijsingen voor alle geboden kansen en mogelijkheden binnen de organisatie van de 5 broers. De familiesfeer heeft mij altijd gefascineerd en heeft mij doen presteren alsof het een deel van mezelf was. De positieve energie en motivatie die van Rijsingen uit haar medewerkers wist te halen, was enorm. Bedankt!!

Diezelfde gedrevenheid zie ik ook weer terug bij de fam. Hessing. Prachtig om te zien hoeveel deze familiebedrijven met elkaar gemeen hebben, maar toch ook weer haar eigen karakter laten zien. Ik wens de fam. Hessing heel veel succes in de toekomst. Zodra ik voor de schappen sta in de supermarkt, zal ik nog graag terug denken aan een prachtige tijd bij (Groentehof) Hessing Helmond.

Frank van Otterdijk

Publicatiedatum: