Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bedrijfspand voor Delinuts

Tholen - Op vrijdag 21 september was de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand van Delinuts in Ede. De afgelopen jaren is Delinuts snel gegroeid en levert aan een steeds groter aantal klanten in binnen en buitenland een steeds breder assortiment. De voorraden lagen opgeslagen op vier verschillende locaties in Nederland waardoor de behoefte was ontstaan om een nieuw bedrijfspand te realiseren.



Delinuts is nu verhuisd naar een bestaand geconditioneerd bedrijfspand 300 meter verderop in de straat na een succesvolle verhuizing van maar 8 weken. Het nieuwe pand is ongeveer vier maal groter dan de ruimtes en de oppervlakten van het oude pand. Op deze manier komt alles op één locatie binnen, waardoor het mogelijk is om zelf de eerste kwaliteitscontrole uit te voeren.



Dhr. den Boon, eigenaar van Delinuts, ontving de gasten op deze officiële opening. Hij vertelt over de verhuizing en het vooruitzicht. De afgelopen jaren zijn er ontwikkelingen geweest in specialiteiten, kwaliteit en nieuwe producten. "Het is nooit het doel geweest om zo te groeien, maar ondertussen zijn we toch een belangrijke speler in de markt van noten en zuidvruchten geworden." Daarbij laat hij weten dat ze een trouwe groep van leveranciers hebben, die op deze manier met hen mee kunnen groeien.



Hierna volgde een bedrijfsfilm waarin de activiteiten van Delinuts werden weergegeven. Harry Budding gaf aan dat de opening in het teken stond van de ‘wonderlijke wereld van kleuren’. Dhr. den Boon opende officieel het bedrijfspand na een druk op de rode knop. Dit werd gevolgd door een indrukwekkende lasershow, waar verschillende aspecten van Delinuts in terug te zien waren. Na deze opening werden de gasten door een van de werknemers rondgeleid door het gehele gebouw.



Toekomst

"Ik weet niet wat de toekomst ons brengt, maar met het vertrouwen dat God ook leidt en zorgt hebben we deze stap genomen", aldus dhr. den Boon. Wel verwacht hij in de komende jaren nog verdere groei in het segment van noten, zuidvruchten en rijstcrackers. En willen ze een steentje bedragen in alles wat met voeding te maken heeft. Delinuts heeft een breed assortiment waarmee ze de trends in de markt en consumentenontwikkelingen kunnen volgen. Ook komende jaren zet Delinuts hierop in, namelijk de verbreding van het assortiment en het klantenbestand. Een belangrijk uitgangspunt in de toekomstplannen is dat het een eerlijk en gezond product is.

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
Delinuts BV
Radonstraat 12
6718 WS Ede
Tel. +31 318 555000
Fax +31 318 555818
Sales@delinuts.nl
www.delinuts.nl