Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klantenbestand Vadrupak groeit gestaag

Tholen - Net zoals vele telers en handelaren hebben ook de leveranciers van verpakkingen te maken met tijden van topdrukte. Een verpakkingsleverancier heeft echter niet altijd de mogelijkheid om op adem te komen. Alfred van Drumpt van Vadrupak uit Tiel weet er alles van. “We hebben net de drukte met het zachtfruit achter de rug en het hardfruit komt er alweer direct achteraan. Wederom een uitdaging om ons organisatietalent weer eens op de proef te stellen.”



Vadrupak heeft sinds de oprichting in 2006 een flinke groei doorgemaakt. Het bedrijf begint met zijn steeds groter wordende klantenbestand meer en meer een gevestigde naam in de branche te worden. Volgens Alfred heeft het bedrijf geen last van de steeds harder wordende concurrentie in zijn branche. “We proberen onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Ik denk dat dat één van onze krachten is. Of een bedrijf nu groot of klein is, we maken heldere afspraken die ondersteund worden met een grote mate van flexibiliteit. Dat is natuurlijk iets waar telers veel waarde aan hechten en uiteindelijk in ons een goede leverancier vinden. Wij begrijpen ook wel dat bepaalde prognoses kunnen afwijken waardoor een teler zonder verpakking kan komen te zitten. Kwestie van een belletje en we regelen het.



Doordat producenten zich steeds meer willen onderscheiden op de markt en hun producten als een exclusiviteit willen presenteren, is ook Vadrupak genoodzaakt in te spelen op deze trends. “Dat vinden wij een van de leukste facetten van onze onderneming”, legt Alfred uit. “Ik denk altijd graag mee met de teler of handelaar om een mooie sprekende verpakking te ontwikkelen. Het is altijd weer een uitdaging. Ook hier moet je organisatie op ingespeeld zijn. Hoe meer types, vormen, maten en soorten, des te meer orderschakelingen en voorraden. Doordat we een goed team hebben zijn alle klanten bij ons aan het goede adres.”

Voor meer informatie:
Alfred van Drumpt
Vadrupak BV
Edisonstraat 6
4000 JL Tiel
(0344) 66 35 13
www.vadrupak.nl