Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

4e Roze Knoflook Festival van Amsterdam

De nieuwe oogst Roze Knoflook uit Lautrec is gearriveerd! Er zijn dit jaar meer groente- en fruitspeciaalzaken die deze roze knoflook verkopen via importeur en groothandel Vroegop-Windig. Deze verkooppunten zijn te vinden op www.rozeknoflook.nl. Voor kopen via internet kunt u nu ook weer bestellen via www.smokey-al.nl

Om de opening van het nieuwe roze knoflook seizoen te vieren, wordt op zaterdag 1 september het 4e Roze Knoflook Festival gevierd. Die dag staat het in en rondom kookboekenwinkel ‘De Sperwer’ in Amsterdam om de hoek van de Albert Cuyp weer vol met knoflookliefhebbers, die komen proeven, kopen, gerechten inleveren of zomaar een gratis kom roze knoflooksoep komen eten. Om het Roze Knoflook seizoen feestelijk te starten, hebben we weer de wedstrijd ..WIE, OH WIE ? maakt de lekkerste knoflook- saus, knoflooksoep, knoflookijs, knoflookkip of iets anders heerlijks met de Roze Knoflook?

Iedereen kan meedoen, jij dus ook….? En je kunt gratis roze knoflook komen halen bij de Sperwer zodat je je goed kan voorbereiden met de beste ingrediënten.
Je bent van harte uitgenodigd om deze 4e editie van het Roze Knoflook Festival in Amsterdam bij te wonen om met de receptenwedstrijd mee te doen en bij de officiële opening door Harold Hamersma om ca. 12:00 uur aanwezig te zijn.
‘De Sperwer’ staat al BOL van de roze knoflook… Gerard Doustraat 226, 1073XC Amsterdam tel: 020 6736896

Voor meer informatie en foto's en: www.kookboekenleslokaal.nl en www.rozeknoflook.nl




 
Publicatiedatum: