Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kassenbouwkoor zingt tijdens WK KassieBouwen in Poeldijk

Op zaterdag 1 oktober treedt het regionaal bekende Kassenbouwkoor op tijdens het Van der Ende WK KassieBouwen in hal 458 van ABC Westland in Poeldijk. Na het officiële gedeelte, waarin de Westlandse burgemeester Van der Tak de prijzen uitreikt aan de winnaars van het WK, zullen zij rond 19.30 uur het spektakel opluisteren. De toegang is gratis.



Het Kassenbouwkoor is ontstaan in 2007, toen zo’n 30 kassenbouwers meededen aan de musical De Kromme Jongens van Dario Fo. Daarin werd het lied ‘Oeau Kassenbouw’ gezongen, dat tegenwoordig nog steeds grote bekendheid geniet onder de Westlanders. Vanwege het succes van dit lied, worden de kassenbouwers nog steeds gevraagd om op te treden tijdens feesten en partijen. Tegenwoordig bestaat het koor uit zo’n 15 kassenbouwers en hebben ze hun repertoire met zo’n vijf nummers uitgebreid.

Het Van der Ende WK KassieBouwen begint om 09.00 uur in bedrijfshal nummer 458 op het terrein van ABC Westland in Poeldijk en duurt tot 20.00 uur. Naar verwachting zal de finale rond 18.00 uur plaatsvinden. De toegang is gratis. Voor meer informatie, kijk op www.dezaaier.com. Ook op zaterdag 1 oktober zullen zo’n 15 bedrijven op het ABC Westland terrein Open Huis houden van 12.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom. Voor mee informatie, kijk op www.abcwestland.nl

Het Van der Ende WK KassieBouwen is een activiteit van de jubilerende Stichting de Zaaier, een Westlandse hulporganisatie, die dit jaar 25 jaar bestaat. Ze richt zich met kennis van de agrarische sector, specifieke benodigdheden en financiële middelen, op de ontwikkeling van enkele landelijke gebieden in Congo. Met de activiteiten in het jubileumjaar, hoopt de organisatie haar activiteiten beter kenbaar te maken en financiële middelen te genereren voor enkele nieuwe projecten.

Publicatiedatum: