Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Perry Fruit groeit jasje uit

Tholen - Mohamed Aattach van Perry Fruit uit Antwerpen is al jaren actief in de agf-sector. Eerder werkte hij al in de vroegmarkt en nu bezit hij een groenten- en fruitwinkel. "Mijn interesse voor groenten en fruit is al vroeg ontstaan en toen wilde ik ook graag voor mezelf beginnen." Hij spreekt zeer enthousiast over zijn zaak in de Bleekhofstraat.



Momenteel met meer personeel draait zijn speciaalzaak op volle toeren. Zijn geheim is de producten zo vers en goedkoop mogelijk inkopen en verkopen. Hiervoor is hij wel dag en nacht in touw. "Het is hard werken, 24 uur per dag ben ik met de zaak bezig." Perry Fruit levert vooral aan particulieren. Daarnaast kopen ook kleine winkeliers en restaurants producten bij hem in. "Dit worden er elk jaar meer."



Internet

Perry Fruit heeft een website waar de klanten informatie kunnen vinden en producten kunnen zien en bestellen. "Dit wordt nog niet zoveel gedaan, vooral omdat de site nog maar een jaar in de lucht is. Er wordt nu vooral telefonisch besteld of mensen komen naar onze winkel."



Perry Fruit is bezig meer bekendheid te verwerven. "Het introduceren van de website is één van de aspecten waarmee we bekend willen worden." Mohamed merkt dat dit zeker wordt opgemerkt. "We worden hierdoor bijvoorbeeld door meer Nederlandse en Belgische leveranciers benaderd."


Klanten

De speciaalzaak wordt door een zeer divers publiek bezocht. Hierbij past een breed assortiment. "Er komen hier veel nationaliteiten zoals Belgen, Marokkanen, Turken en Joden." Mohamed geeft aan dat de omgeving multicultureel is. "Onze klantenkring is een weerspiegeling van Antwerpen." De eigenaar is hierover zeer te spreken. "Dit geeft ons de mogelijkheid om veel soorten producten te verkopen, dat zou anders zijn als hier alleen Belgen komen." Zo loopt nu bijvoorbeeld de watermeloen goed en de populariteit van exotische producten zoals papaja en mango is erg gestegen.



De speciaalzaak is de afgelopen jaren hard gegroeid. "Naast de groei in klanten zit ook de omzet in de lift," verwoordt hij tevreden. In de zomer is het drukker dan in de winter en dan heeft hij ook meer personeel nodig. Perry Fruit streeft naar de verkoop van zoveel mogelijk Belgische en Nederlandse producten. "Dit is natuurlijk vooral in de lente- en zomermaanden."



Uitbreiden

Mohamed geeft aan dat ze hard groeien en in deze ruimte niet veel mogelijkheden zijn om nog meer uit te breiden. "We zitten met de huidige locatie aan de top, en we gaan op korte termijn zeker uitbreiden."



Voor meer informatie:
Perry Fruit
Mohamed Aattach
Bleekhofstraat 37
2140 Antwerpen
Tel.: +32 3 235 97 88
Fax: +32 3 235 79 77
www.perryfruit.be
perryfruit@skynet.be