Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe verpakking Tukker Tuffels

Als we het over de Nederlandse eetgewoontes hebben is het eerste waar we aan denken de aardappel. Sinds de introductie van de knol zijn we er aan verknocht geraakt. De populariteit van de aardappel is er door de eeuwen heen niet minder om geworden. Sterker nog, we zijn de aardappel méér gaan waarderen. Niet alleen om zijn makkelijke bereidingswijze, maar gaandeweg om steeds meer kwaliteiten.



Uw klanten vragen om steeds meer kwaliteit. Daarom biedt Willem Dijk AGF te Enschede de Tukker Tuffel aan. De Tukker Tuffel in een hoogwaardige kwaliteitsaardappel welke speciaal geselecteerd wordt. Ze worden sinds enkele jaren verpakt in een composteerbare bioplastic zak. Deze zak kan gewoon bij het gft-afval. Daarnaast is de aardappel langer houdbaar en wordt deze minder snel groen.

In een nieuw jasje

"Vanaf deze week ontvangen we de Tukker Tuffels in een nieuw jasje. Een modern jasje mag deze verpakking zeker genoemd worden. Herkenbaar op de verpakking is de Twentse Ros. Het rode paardje is duidelijk zichtbaar op de zak. De heerlijke smaak van deze meest gegeten aardappelen in Twente (en inmiddels ook buiten Twente) en omstreken is natuurlijk hetzelfde gebleven", vertelt Willem.

De Tukker Tuffels zijn verkrijgbaar in een plastic rolcontainer en in EPS kisten 4 x 5 kg. De rolcontainer kan aan de voor en achterkant geopend worden. De bodem komt automatisch omhoog naar mate de container leeg gepakt wordt. Door dit systeem hoeven de klanten zich niet te bukken. In de container zitten 40 zakken á 5 kilo, dat is dus 200 kilo aardappelen. Eventueel kunnen er twee containers gestapeld worden voor transport.

www.tukkertuffel.nl
Publicatiedatum: