Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fruit Port Rotterdam nieuwe Fruit Logistics Provider in Rotterdam

Fruit Port Rotterdam (FPR), de nieuwe fruit logistics provider, is van start gegaan op het terrein van de voormalige Fruit Terminal aan de Merwehaven, Galileistraat 36 in Rotterdam. Fruit Port Rotterdam verleent alle diensten op het gebied van behandeling en opslag van fruit. Daartoe behoren ook transport, distributie, stevedoring van specialised schepen en container schepen, strippen en stuffen van reefers en ompakken. Afnemers van Fruit Port Rotterdam krijgen daarmee volgens operationeel directeur Rien van Beek een onderscheidend logistiek aanbod: breed, professioneel en flexibel.



‘Fruitful Logistics’ is de slogan van Fruit Port Rotterdam. Rien van Beek geeft aan waarom: "Onze klanten moeten verzekerd zijn van een deskundige behandeling van al hun fruitlogistiek. Ik durf te zeggen dat wij met Fruit Port Rotterdam afnemers echte toegevoegde waarde bieden. Vruchtbaar samenwerken met de klant gebaseerd op zijn wensen en behoeften zijn de pijlers van onze strategie. Door uitgebreide marktinventarisaties zijn wij tot de conclusie gekomen dat er nadrukkelijk behoefte is aan gespecialiseerde kennis. Klanten willen het one-stop-shop principe. Wij bieden dat met veel flexibiliteit. Niet alleen door onze openingstijden, door onze windows voor truckers om een snelle afhandeling mogelijk te maken, door onze samenwerking met barge operatoren om de groene logistiek te promoten, maar ook door de mogelijkheid voor rederijen om via een directe aanloop van hun reefer-diensten zeer kostenconcurrerend te kunnen werken."

Fruit Port Rotterdam heeft de beschikking over gespecialiseerd personeel, een systeem dat de volledige fruit-logistiek ondersteunt en is ideaal gesitueerd aan de noordzijde. De volledige fruitketen kan op basis van de specifieke vereisten aan product en van de klant worden geregisseerd .

De havenkade heeft een lengte van 600 meter, de totale oppervlakte van de gekoelde loodsen is 50.000m2, met een capaciteit van 20.000 pallets. De volledige behandeling van reefers (PTI prepareren) is mogelijk, evenals de complete kwaliteitscontrole van alle soorten fruit.

Voor meer informatie:
Fruit Port Rotterdam
Merwehaven
Galileistraat 36
Rotterdam
T. 010-4102316
www.fruitportrotterdam.nl
Publicatiedatum: