Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
'Nieuwe A4 eind 2015 gereed'

De A4 van Delft naar Schiedam kan eind 2015 gereed zijn. Dat stel het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westland in antwoord op schriftelijke vragen van het CDA. Deze fractie had het college vragen gesteld over de snelweg, omdat de aanleg van de A4 opnieuw politiek ter discussie zou staan. Volgens het college is dat niet het geval. De minister van Verkeer en Waterstaat is voornemens nog dit jaar het Tracébesluit vast te stellen. Het alternatief 'A4 met Vaart' wordt hierbij niet in overweging genomen. Deze 'groene' variant, waarvoor een heuse actiegroep zich hard maakt, lijkt dus van de baan.

Het CDA stelde ook vragen over de Nieuwe Westelijke Oeververbinding, waarbij nog een keuze moet worden gemaakt tussen een Oranjetunnel en een Blankenbergtunnel. Gemeente Westland wordt nauw betrokken bij het project, net als de gemeenten Maassluis, Midden-Delfland, Schiedam en Vlaardingen, stelt het college de partij gerust. In september is een volgend overleg gepland en in het najaar moet een advies uitgebracht kunnen worden door de betreffende partijen.
Met het 3-in-1-project kan binnenkort al worden gestart. Tot november kunnen aanbieders nog inschrijving en in december wordt de klus gegund. Het totale project zal in 2013 opgeleverd worden.

Bron: Het Hele Westland

Publicatiedatum: 1-9-2010

 mail dit artikel    print


 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*