Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klaas van den Broek binnen enkele weken live met Profix-AGF Software

In januari heeft Klaas van den Broek gekozen voor de Profix-AGF software. Omdat hij duidelijke eisen en wensen voor ogen had verliepen de intakegesprekken dan ook erg vlot. De Profix-AGF software was precies wat hij nodig had om goed van start te kunnen gaan. Begin februari werd gestart met het inrichten van het systeem.

Klaas is een gedreven handelaar. Dat kon je dan ook goed merken tijdens de gehele implementatie. Het systeem moest namelijk enkele weken later al draaien. Door hard werken en een goed vertrouwen tussen hem en Profix-IT Solutions kon hij dan ook eind februari beginnen.

Klaas van den Broek BV

Klaas van den Broek is gevestigd in Venlo op het veilingterrein ZON en doet zijn handel binnen Europa. Met name levert hij aan klanten in Zwitserland, Cyprus, Malta, Scandinavië en Tsjechië. Hij heeft een kantoorruimte gehuurd bij Kempen Transport en is daar duidelijk mee in zijn "nopjes".

Klaas van den Broek BV, Tel. 077-3969060.
e-mail: Klaas@kbroek.nl

Profix IT Solutions

Automatiseringsbedrijf Profix IT Solutions heeft als specialisme "het automatiseren van AGF-handelsbedrijven". Sinds 1989 zijn we hier al mee bezig. Dus we mogen onszelf best een echte AGF-expert binnen de IT-branche noemen. Wij bieden onze klanten moderne en functioneel zeer brede AGF-software én veel branchekennis. Daarmee helpen wij onze klanten vooruit; om hun processen te beheersen en grip op de zaak te houden. Het gaat bij onze klanten immers om kleine marges, die niet verkwist mogen worden!

Zie www.profix-it.nl / www.agfsoftware.nl of tel. 076-5147990.
Publicatiedatum: