Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio4Pack nieuwste leverancier van bio-verpakkingen

Bio4Pack is een nieuwe verpakkingsleverancier opgericht door de bedrijven Nedupack Thermoforming BV te Rheden en Plastics2Pack te Uden. Het bedrijf wordt bestuurd door directeur Patrick Gerritsen die jaren van kennis en ervaring op gebied van hernieuwbare en biologisch afbreekbare verpakkingen meeneemt. Bio4Pack biedt naast thermogeformde verpakkingen, ook alle andere soorten verpakkingen gemaakt van hernieuwbaar en biologische afbreekbaar materiaal, waaronder folies, zakken, netten en schaaltjes gemaakt van suikerriet.

"We willen onze klanten een totale verpakkingsoplossing bieden", zegt Oliver Fraajie, directeur van Nedupack. "Dit gaat veel verder dan alleen thermogeformde schaaltjes of bulkverpakking." Bio4Pack levert verpakkingen gemaakt van bioplastics zoals PLA en andere hernieuwbare materialen, waarbij je kunt denken aan verpakkingen voor groenten en fruit. Naast eigen productie levert Bio4Pack ook verpakkingen van partners. Uiteraard zijn alle producten volgens EN 13432 gecertificeerd. Patrick vertelt zelf nog een stap verder te willen gaan. "Wij onderzoeken de mogelijkheid om onze PLA-producten te certificeren en labelen met 'Climate Neutral' (www.climatepartner.de)."


Frank Eijkman en Patrick Gerritsen van Bio4Pack

Bio4Pack is begin augustus opgestart en is trots de eerste opdrachten van toonaangevende bedrijven in de agf-sector en retail te hebben mogen ontvangen. "We richten ons op bedrijven binnen Europa maar via partners van Nedupack kunnen wij klanten over de hele wereld van onze producten voorzien", aldus Patrick. "Met een eigen design en matrijzenmakerij kunnen wij snel en flexibel reageren." Hoewel Bio4Pack in een economische moeilijke tijd is begonnen hebben de de ondernemers het volste vertrouwen in de ontwikkeling van deze markt. "Wij hopen dat steeds meer supermarkten en andere leveranciers over gaan schakelen op hernieuwbare verpakkingen."

Voor meer informatie:
Bio4pack
Postbus 26
7480 AA Haaksbergen
Tel: 026 495 90 48
Fax: 026 495 59 76
E-mail
www.bio4pack.com