Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hilko Trading ontvangt eerste Spaanse Navelina en citroenen van het merk Rubimar

Hilko Trading, gevestigd in Poeldijk, heeft de eerste Navelina's en citroenen uit Spanje van het merk Rubimar ontvangen. Sommigen van u hebben misschien nog nooit gehoord van Hilko Trading. Niet onlogisch want Hilko Trading is pas sinds september 2009 actief en is een samenwerking tussen AC Reijgersberg en Wouter de Bruin. "Ik heb Hilko Trading opgericht met de ambitie citrus van de beste kwaliteit en smaak te importeren uit landen zoals Zuid-Afrika, Spanje, Egypte, Turkije en Marokko," vertelt Wouter de Bruin.



Het meest belangrijke is dat de kwaliteit super is. Anders heeft het geen zin om in deze tijd nog een importeurschap op te richten. Het moet immers wel onderscheidend en dus aanvullend zijn op de huidige markt.

Rubimar uit Spanje is zo’n voorbeeld van een kwalitatief hoogstaand bedrijf. Het is nog een bescheiden familiebedrijf uit Spanje met veel potentie en heeft kwaliteit, eerlijkheid en vertrouwen hoog in de vaandel staan. Hilko Trading heeft de exclusiviteit gekregen om dit fantastische merk te vermarkten in Nederland. Ook zijn we enige weken geleden begonnen met citroenen en grapefruits uit Turkije. En de eerste Marokkaanse clementines hebben ook hun entree gemaakt. Dit alles wordt vervolgd met Salustiana's en Clemenules uit Spanje en Navels en Valencia’s uit Egypte en Marokko. Naast het citrusassortiment zijn we op zoek naar producten die kwalitatief en qua smaak tot de top behoren en we houden u daar graag van op de hoogte. Voor informatie omtrent deze producten kunt u contact opnemen met Wouter de Bruin.



Hilko Trading, kwaliteit, eerlijkheid, vertrouwen en service, de basis voor een goede samenwerking.

Voor meer informatie:
Hilko Trading
Wouter de Bruin
Sales
ABC Westland 382
2685 DD Poeldijk
Tel: 0174 210190
Fax: 0174 210191.
Mob: 06 33662563.
E-mail
Publicatiedatum: