Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Estafette opent nieuwe winkels in Delft en Alkmaar

Estafette de biologische eetwinkel groeit door en opent in september 2009 twee nieuwe winkels in Delft en Alkmaar. Op 1 september gaan de deuren van de nieuwe winkel in winkelcentrum De Hoven in Delft open. De opening van de Estafette-winkel in winkelcentrum De Mare in Alkmaar staat gepland voor 24 september. Met de opening van 2 nieuwe winkels komt het aantal Estafette-winkels op 14 vestigingen. De winkelformule kenmerkt zich o.a. door uitsluitend biologische en biologisch-dynamische producten te voeren. Daarbij ligt de nadruk op de versgroepen, zoals AGF, brood, zuivel, kaas, vlees en vis.

Samen met groothandel Odin, vooral bekend van het Odin Groente- en
fruitabonnement maakt de Estafette-winkelformule sinds begin 2006 onderdeel uit van Estafette Associatie C.V., ketenorganisatie voor biologische en biologischdynamische voeding. Alle Estafette-winkels zijn filiaalbedrijven en de medewerkers zijn ofwel als medewerker ofwel als beherend vennoot verbonden aan Estafette Associatie. Het eigendom en kapitaal van de gehele organisatie is ondergebracht in een stichting en zijn dus niet van privé-personen of anonieme investeerders. Het bedrijfsresultaat wordt in de biologische keten geherinvesteerd voor verdere groei en ontwikkeling. Consumenten kunnen een steentje bijdragen aan de financiering van
de Estafette-winkels door middel van koopzegels. Ook voor 2010 en daarna voorziet de organisatie een groei met minimaal twee nieuwe Estafette-winkels per jaar.

Bron: www.biofoodonline.nl
Publicatiedatum: